PRG

 

Els programes estan fets amb DELPHI i les últimes versions de Windows els posen algunes dificultats per a la seva instal·lació, ara bé, normalment només cal donar-los permís per a fer la instal·lació.

Un detall important, deseu-lo a qualsevol carpeta o directori que no sigui "Arxius de programa", per una raó inexplicable a vegades falla, als altres llocs va bé.

* Els antivirus els alertaran sobre la seva fiabilitat o seguretat, ho fan amb tots els que no són oficials, però s'han repassat i estan lliures de virus i són de confiança.

DETALLS

De moment us haureu d'anar anotant en una llista qui ha llegit i com ho ha fet.

Cada ordinador és diferent, cadascun és com una bombolla de convivència.

Als vostres ordinadors hi ha d'haver, incorporat, el tipus de lletra  "MASSALLERA", si no hi és l'heu d'afegir a les fonts. El programa la porta en un fitxer a part, així només l'heu de copiar i afegir-la a les fonts del vostre ordinador.

Per tenir en paper l'ajuda general del programa podeu fer-ho des de la primeera pantalla o bé des de la pantalla d"IMPRESSIÓ".

Podeu saber els textos que hi ha a cada nivell des de la pantalla d'"IMPRESSIÓ".

 

Descarregar-se el programa:

APRENENT A LLEGIR: APRENENT_A_LLEGIR

   

Per baixar-vos el progama, normalment, un cop triat us adonareu que no baixa. Cliqueu-hi amb el ratolí i digueu-li que "Obri l'enllaç en una finestra nova", que el posi en una finestra diferent.

Un cop li hagi posat si premeu ENTRAR, el programa comprimit baixarà i se situarà a la part baixa esquerre de l'ordinador. Amb un clic li podeu demanar que us mostri la carpeta on és.

Quan hi sigueu només us cal fer un clic o un doble clic per fer que es descomprimeixi (abans, si voleu, el podeu copiar i enganxar-lo a la carpeta on vulgueu que vagi).

Abans o després de descomprimir-lo, vosaltres mateixos, si voleu el podeu copiar en un llapis de memòria i així el podeu instal·lar a on vulgueu.

Abans d'instal·lar-lo a altres ordinador, primer comproveu que funciona bé perquè, a vegades, hi ha sistemes operatius que el poden entrebancar.

----------------------

AJUDA GENERAL PER INSTAL·LAR QUALSEVOL PROGRAMA.

  1. ABANS de baixar-vos qualsevol programa mireu si ja el teniu, si el tinguéssiu cerqueu la carpeta i canvieu el nom de la carpeta que el conté.
  2. Cliqueu el programa que vulgueu, baixeu-vos-el i deixeu-lo al disc (ÉS UN COMPRIMIT).
  3. Un cop baixat, aneu a l’escriptori. o al carpeta "Baixades", i allà hi trobareu el fitxer comprimit que acabeu de baixar-vos.
  4. Si feu un doble clic es descomprimirà.Compte, no és un instal·lador, només és el programa comprimit.
  5. Un cop des comprimit el podeu situar on vulgueu. Recordeu, si pot ser no el poseu a "Arxius de programa".
  6. Podeu fer-vos un accés directe a l'executable/aplicació del programa..