EL LLIBRE (UN RECULL)

És un conjunt d'escrits fets al llarg d'uns quants cursos. La intenció sempre ha estat que fos un aliatge harmònic de mètodes, tècniques i propostes d'activitats que es fonamentessin en les necessitats i capacitats dels infants, i ens fessin pensar.

DETALL QUE POT SER IMPORTANT: Hi ha fitxers que no s'obren de seguida, el navegador i el tipus de fitxer en condicionen l'obertura.

Si NO S'OBRE AUTOMÀTICAMENT cliqueu el botó dret del ratolí i obriu el fitxer en una "finestra nova". Des de la finestra nova, prement "ENTRAR" se us obrirà.

 

 

Aquest aplec de temes diversos no hauria estat possible sense la col·laboració de molts mestres.

S'ha refet i escurçat, però continua havent-hi repeticions.

Tenint en compte que es toquen temes que abasten edats molt diferents, s'ha pensat que és molt possible que només interessin parts molt concretes, per això, les idees principals es van repetint en uns quants llocs. Té l'avantatge que cada tema disposa de la informació general i de l'específica.

Per facilitar la cerca s'ha previst, al començament, un índex senzill (per temes) i un de força més extens a l'acabament. La idea és que tothom hi pugui trobar, ràpidament,  els temes o les parts dels temes que li puguin interessar. 

Descarregar-se (EL LLIBRE COMPLET, REPARTIT EN CINC PARTS): EL_LLIBRE_COMPLET

Descarregar-se (EL LLIBRE RESUMIT,  DE FET ÉS UN RESUM SOBRE EL PROJECTE I L'ESCOLA) : LLIBRE_RESUMIT 

Hi trobareu dos grans blocs, en un hi ha el llibre resumit, i a l'altre tot sencer, però aquest s'ha dividit en cinc parts, així és més fàcil anar directametn allà on es vol.