CALAIX DE SASTRE

Es procura que aquesta pestanya sigui una porta oberta a totes les possibilitats, per tant, és com una espècie de calaix de sastre.

ÍNDEX

1/ REFLEXIONS EN VEU ALTA:  (Els temes són diversos, com diversos són els punts de vista).

 

Descarregar-se:LA_MATRIOXCA_ESCOLAR_29   (PRIMAVERA DE 2018)

Una reflexió social i pedagògica. Per a la consecució, per a TOTS els alumnes, d'un constructivisme personalment equitatiu i socialment cohesionador.

Descarregar-se: REFLEXIONS_A_L_ENTORN_DE_L_ESCOLA_III_2017

Si volem que TOTS els infants-alumnes puguin construir a través d'aprenentatges significatius, primer de tot ens cal proveir-los d'eines i materials, i ajudarlos a crear uns fonaments ferms i un forts pilars.

Descarregar-se: LA_LLENGUA_DE_COHESIO_SOCIAL_I_LES_ALTRES

Reflexions sobre la situació actual i futura del català com a llengua de cohesió social i la seva relació amb les altres llengües.

Descarregar_se, en format zip (comprimit), la resta de reflexions: REFLEXIONS_GENERALS (calaix de sastre)

 

Descarregar-se El llibre de les flors (1936): EL_LLIBRE_DE_LES_FLORS_1936 

Descarregar-se "ORTOGRAFIA CATALANA SEGONS EL SISTEMA ADOPTAT PER L'INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS": 1917_ORTOGRAFIA_CATALANA_IEC

 ---------------------------

2/ 150_NARRACIONS_CURTES. (Per si necessiteu faules, contes ... per llegir a la mainada, a l'escola o a casa) Són molt útils per proposar textos curts i relativament senzills als alumnes. Molts dels textos poden anar molt bé perquè els alumnes que ja són una mica hàbils llegint, i no cal que llegeixin cada dia, se'ls llegeixin pel seu compte i, un cop a la setmana, l'expliquin oralment al mestre.

 

 

---------------------------