CALAIX DE SASTRE

Es procura que aquesta pestanya sigui una porta oberta a totes les possibilitats, per tant, és com una espècie de calaix de sastre.

DETALL QUE POT SER IMPORTANT: Hi ha fitxers que no s'obren de seguida, el navegador i el tipus de fitxer en condicionen l'obertura.

Si NO S'OBRE AUTOMÀTICAMENT cliqueu el botó dret del ratolí i obriu el fitxer en una "finestra nova". Des de la finestra nova, prement "ENTRAR" se us obrirà.

 

ÍNDEX

IMPORTANT: Al correu i a l'escrit m'he oblidat de dir que no teniu cap obligació de rebre cap advocat. Si algun advocat vol alguna cosa que vagi als SSTT. Tampoc teniu cap obligació de  rebre als pares acompanyats d'un advocat.

El Projecte lingüístic pot no ser públic perquè està en revisió i encara s'ha d'aprovar (aquesta situació pot ser flexible en el temps).

Si alguna família (no l'advocat) us demana alguna resposta per escrit, que siguin ells els que ho demanin primer per escrit i que concretin quina informació desitgen. No contesteu ni mitja ratlla més de les que siguin indispensables, més val escriure poc que no pas massa.

Descarregar-se: PROPOSTES_PER_A_UN_HORARI_IMPOSAT

 

Descarregar-se (APUNTS SOBRE DIFERENTS TEMES I PROPOSTES): REFLEXIONS_2021

 

Descarregar-se (APUNTS SOBRE DIFERENTS TEMES I PROPOSTES): REFLEXIONS_2020

 

Descarregar-se (L'ORTOGRAFIA CATALANA d'en Pompeu Fabra 1917): ORTOGRAFIA_1917

 

Descarregar-se un recull de BIOGRAFIES (n'hi ha 7): ALGUNES_BIOGRAFIES

(Narcís Monturiol, Pompeu Fabra, Leonardo da Vinci, Marie Sklodowska, "Ali Bei" Domènec Badia, James Cook, Alexander von Humboldt).